top of page

 Teollisuuden logistiikka 

Teollisuuden tarpeita ei hoideta palvelumyyjän tyrkyttämillä “perusprosesseilla”. Perehtymisellä, osaamisella ja kokemuksella se onnistuu.

Valmistavan teollisuuden logistiikan asiantuntija

3PL:n toimipiste Porissa on erikoistunut valmistavan teollisuuden tuotteiden, komponenttien ja raaka-aineiden varastointiin ja toimituksiin. Varmistamme toimitusprosessien tehokkuuden ja kannattavuuden joustavasti ja asiakaslähtöisesti – tuotannon määrittämällä tahdilla.

30 000 m² monipuolista massa- ja hyllyvarastotilaa

Logistiikkapalvelut teollisuudelle

3pl valmistavan teollisuuden kumppanina

puheluusi vastaa asiaasi hoitava ammattilainen

Sopiva koko joustaa tarpeiden mukaan

3PL:llä menestyksekkään yhteistyön tärkein tekijä on aktiivinen ja asiakaslähtöinen toimintatapa. Meillä asiat hoituvat kitkatta ilman turhia väliportaita. Yhteydenottoosi vastaa asiakkuuttasi hoitava tiiminvetäjä, jolloin tieto ei jää monen mutkan taakse.

Laadukas palvelu laatutakuulla

Teollisuuden logistiikkaan erikoistunut Porin yksikkö on ketterä ja asiakkaan tarpeissa joustava operaattori. Satakunnassa merkittävänä toimijana voimme tarjota yhtä aikaa korkean suoritustason ja kilpailukykyisen kustannustason.

Tavaravirtojen seuranta avoimella datalla

Me 3PL:ssä uskomme, että kestävä yhteistyö mitataan asiakkaidemme kanssa yhdessä sovituilla ehdoilla. Siksi annamme palveluillemme laatutakuun – toisin sanoen asiakkaamme kustannus elää suorituksen perusteella. 

3PL:n käyttämä varastonhallintajärjestelmä on integroitavissa laajasti erilaisiin asiakkaidemme käyttämiin järjestelmiin. Järjestelmä mahdollistaa materiaalivirtojen läpinäkyvän seurannan ja raportoinnin reaaliajassa. 

Asiakkaitamme

3PL teollisuuslogistiikan yksikkö Porissa on kokenut ja asiakaslähtöinen logistiikkakumppani, joka palvelee erikokoisia teknologiateollisuuden yhtiöitä toimialansa markkinajohtajiista pk-yrityksiin. Palveluihimme luottaa mm. traktori- ja työkonevalmistaja AGCO, rengasliikeketju Euromaster sekä elintarvikepakkauksia valmistava Berry Superfos.

Euromaster-400x180.webp
AGCO-400x180.webp
Berry-Superfos-400x180.webp

Toimipiste

3PL:n teollisuuslogistiikkaan erikoistunut yksikkö palvelee meriliikennekuljetusten ja kumipyöräliikenteen äärellä Porin Konepajanrannassa. Logistiikkakeskuksen kokonaispinta-ala on 30 000 m2 ja sisältää lämpösäädeltyä sekä kylmää varastotilaa. Logistiikkakeskus sisältää noin 8000 kuormalavapaikkaa, kolme lastauslaituria ja joustavan määrän työntömastotrukkeja, lavanostureita, keräilytrukkeja ja vastapainotrukkeja.

Porin logistiikkakeskus

Konepajanranta 4, 28100 Pori

petri.kaijanmaki(a)3pl.fi

+358 44 033 9344

3PL myynti

Ota yhteyttä 3PL teollisuuslogistiikan myyntiin. Keskustelemme mielellämme tarpeistasi ja tarkoitukseesi sopivista ratkaisuista.

Petri Kaijanmäki

Petri Kaijanmäki

Aluejohtaja

Teollisuuslogistiikan palvelut 3PLogistiikka Satakunta Oy

 

+358 44 033 9344 petri.kaijanmaki(@)3pl.fi

Jari Mikkelsson

Jari Mikkelsson

Operatiivinen johtaja

Teollisuuslogistiikan palvelut 3PLogistiikka Satakunta Oy

 

+358 40 530 7554 jari.mikkelsson(@)3pl.fi

3pl-jani-rutonen.webp

Jani Rutonen

Myynti- ja markkinointikoordinaattori

3PLogistiikka Group Oy

+358 44 780 0001

jani.rutonen(@)3pl.fi

Ota yhteyttä

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan viimeistään seuraavan kahden arkipäivän kuluessa.

Täyttämällä pyydetyt tiedot hyväksyt, että myyjä on sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi. Voit lukea tietojenkäsittelystä tietosuojaselosteesta.

bottom of page