top of page
Verkkokauppa 1 - 1920x1080.webp

 Verkkokaupan sisälogistiikan palvelut 

Myynnin raketointi edellyttää verkkokaupaltasi erinomaista asiakaskokemusta, joka syntyy monen tekijän vaikutuksesta. Yksi niistä tärkeimmistä on tehokas ja sujuvasti toimiva logistiikka. Meiltä se käy ja siinä sivussa sinulle syntyy säästöä. Kiinnostaako?

Koko verkkokaupan logistiikka helposti yhdessä paketissa

Säästä aikasi ja rahasi ydinbisnekseesi: 3PLogistiikan verkkokaupan logistiikkaan erikoistunut sutjakka Pick, Pack & Ship -palvelu tarjoaa koko toimitusketjun tilausten käsittelystä pakkaamisen kautta toimitukseen helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti – oli kohdeyleisösi sitten koti-Suomessa tai kaukomailla.

1

Asiakkaasi tekee tilauksen

Asiakkaasi selailee verkkokauppaasi ja tilaa sieltä mieleisensä tuotteen.

2

Tilaus siirtyy Järjestelmäämme

Tilauksen tiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmäämme.

3

3pl käsittelee tilauksen

3PL keräilee, pakkaa ja tarroittaa tilauksen lähetettäväksi saman päivän aikana.

4

Tilaus toimitetaan asiakkaallesi

Tilaus saapuu asiakkaallesi 1–3 päivän kuluessa – Suomessa tai ympäri Euroopan.

Lunasta nyt pikaisen päättäjän etu

Solmi sopimus vuoden loppuun mennessä – Lähetä alle 6 eurolla ja varastoi 3 kuukautta veloituksetta 

Kampanjatarjous

Pick, Pack & Ship -palvelun hinta vuoden loppuun mennessä tehdyissä sopimuksissa.

Lähetyskulu alk.

5,99€

Hinta per lähetetty tilaus.

Varastointikulu

0€

ensimmäiset 3 kuukautta.

tarjouksen sisältö

Veloitukseton varastotilan käyttö 3 kuukaudeksi

Tilauksen keräily, pakkaaminen, tarroitus ja lähettäminen suoraan asiakkaallesi lähimpään pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen

Pakkausmateriaali (postituspussi tai pahvilaatikko)

Suora yhteys asiakkuutesi kanssa työskentelevään tiiminvetäjään – palvelemme suomeksi, englanniksi ja viroksi

Varastoinnin kulu kampanja-ajan jälkeen käytetyn hylly- tai lavatilan mukaan. Tavaran vastaanotto ja hyllyttäminen, varastohallintajärjestelmän käyttölisenssi, mahdolliset lisäarvopalvelut ja vaihtoehtoiset kuljetusmuodot veloitetaan erikseen. Esitettyyn lähetyskuluun sisältyvä lähetys voi sisältää enintään 3 tuotenimikettä (SKU) ja 10 tuotetta. Tilausmäärä vähintään 1000 lähetystä kuukaudessa. Lähetyksen paino enintään 5 kg ja tilavuus enintään 5 litraa. Tarjous koskee vain 3PLogistiikan Tallinnan yksikköä ja ennen 31.12.2023 tehtyjä sopimuksia. Esitetty hinta alv 0 %.

Kulut kuriin Ulkoisen Varastointipalvelun avulla

Varastointipalvelun ulkoistamisesta syntyvä kustannussäästö on yksi tehokkaimmista tavoista vaikuttaa yrityksesi kilpailukykyyn. Tässä avainsana on joustavuus: kun hoidat varastologistiikan itse, tasettasi painavat kiinteät logistiikan kulut ovat kontollasi markkinan nousuista ja laskuista riippumatta. Meille taas maksat vain volyymisi mukaisesta tavaran varastoinnista ja käsittelytapahtumista.

Edestakaiset Toimitukset ketterästi kotimaan hinnoilla

Vaikka logistiikkakeskuksemme sijaitsee Suomenlahden eteläpuolella niin kulut pysyvät aisoissa: toimituksemme hoituvat päivittäin Suomeen ilman lisäkuluja – kotimaan lähetyshinnoilla. Tavara matkaa yhtä ketterästi myös varastoitavaksi, sillä kuljetamme rahtia säännöllisesti Helsingistä Tallinnaan.

Ei viiveitä – Kauppa sujuvasti käyntiin jopa kolmessa päivässä

Palvelun rivakka käyttöönotto saa suupielet muikeaksi. 3PL:n varastonhallintajärjestelmien yhteistyökumppanina toimiva Ongoing tarjoaa suoran rajapinnan useisiin ohjelmistoihin, ml. erilaisiin erp-järjestelmiin ja verkkokauppa-alustoihin, kuten Woocommerce ja Shopify. Integrointi on vaivatonta ja hoituu ripeimmillään jopa yhden palaverin aikana. Olemme valmiina kaupankäyntiin, kun tavara on varastollamme.

Suora yhteys asiakkuuttasi hoitavaan henkilöön

Meidän kanssamme asiasi ei jää monien mutkien taakse tikettiputkiin, vaan voit asioida suoraan asiakkuuttasi aktiivisesti hoitavan tiiminvetäjän kanssa. 3PL:n Tallinnan logistiikkakeskus palvelee sekä suomeksi, englanniksi että viroksi.

3PL Tallinnan keskimääräiset toimitusajat ovat 1–3 päivää

3PL Tallinna Toimittaa tilauksesi Inarista etelä-Eurooppaan jopa kolmessa päivässä

3PL:n ammattitaitoinen logistiikkakeskus Tallinnassa käsittelee ja lähettää päivittäin satoja verkkokauppa-asiakkaiden tilauksia, jotka matkaavat ympäri maailmaa. Kumppaneidemme avulla asiakkaasi tilaukset ovat perillä Suomessa ja Euroopassa keskimäärin 3 päivässä, nopeimmillaan jopa seuraavana päivänä.

Ota yhteyttä myyntiin

Jari Kurokallio, 3PL liiketoimintajohtaja

Jari Kurokallio

Liiketoimintajohtaja

myynti@3pl.fi

Pyydä yhteydenottoa

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan viimeistään seuraavan kahden arkipäivän kuluessa.

Täyttämällä pyydetyt tiedot hyväksyt, että myyjä on sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi. Voit lukea tietojenkäsittelystä tietosuojaselosteesta.

bottom of page