top of page
Yritys-sisaltokuva-1920x900px-1.webp

3PLOgistiikka

3PLogistiikka Group on kotimainen logistiikka-alan konserni, joka toimii rehdillä, oikeudenmukaisella ja läpinäkyvällä asenteella.

Tavoitteena tehokas ja läpinäkyvä tavaraliikenne

3PLogistiikka palvelee kaupan alan ja teollisuuden toimijoita, maahantuojia, verkkokauppoja sekä projektikohteita. 3PL kehittää asiakkaidensa kanssa sujuvasti toimivaa logistiikkaa, jonka tavoitteena on koko toimitusketjun läpinäkyvyys ja tehokkuus. Konserni toimii yhdeksässä logistiikkakeskuksessa ja työllistää noin 100 logistiikan ammattilaista seitsemällä paikkakunnalla Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Virossa.

100

Työntekijät

14M€

Liikevaihto

9

Toimipisteet

2013

Perustettu

3PL on asiakaslähtöinen logistiikkakumppani

Asiakaslähtöisyys

Paras tulos syntyy Asiakasta kuunnellen

Koska asiakkaidemme tarpeet ovat erilaisia, me tapaamme rakentaa logistiikkapalvelut heidän mukaisesti. Sisälogistiikan ja varastointipalveluiden lisäksi järjestämme monipuolisia lisäarvopalveluita, kuten asennuksia, kokoonpanotöitä ja tarkistuksia. Yhteistyöverkostomme avulla tarjoamme myös laajempia logistiikan kokonaisratkaisuja, kuten kuljetuksia. Yksi palvelumme kulmakivi on yhteistyön helppous – meillä asioit suoraan asiakkuutesi kanssa työskentelevän tiiminvetäjän kanssa ilman turhia välikäsiä.

Laatutakuu

Meille maksat vain laadusta, et lupauksista

Palvelun virheetön laatu on sujuvan yhteistyön perusedellytys. 3PLogistiikalla lupaus ammattitaitoisesta yhteistyöstä lunastetaan yhdessä sovittaviin mittareihin perustuvalla Laatutakuulla. Tällöin kustannustaso elää aidosti suoritetun laadun mukaan.

3PL tarjoaa logistiikkapalveluilleen laatutakuun
3PL:n ulkoistettu logistiikkapalvelu skaalautuu tarpeen mukana

Joustavuus

3pl-logistiikkapalvelu skaalautuu kysynnän mukana

Logistiikan tarve voi elää merkittävästikin sesonkiaikojen tai suurempien markkinamuutosten seurauksena. Tällöin ulkoisen logistiikkapalvelun keskeiset edut nousevat esiin joustavien kustannusten ja resurssien muodossa. 3PLogistiikka pystyy skaalaamaan toimintaa ripeästi, sillä noin 100 ammattilaisen ja 65 000 m² monipuolinen varastokapasiteetti tarjoaa huomattavaa pelivaraa. Varastoistamme löytyy joustavasti pientavaratilaa, massatilaa ja kuormalavojen hyllysäilytystilaa.

 

3PL palvelee maahantuonnin ja kaupan alaa, verkkokauppiaita, teollisuutta ja projektikohteita. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Porissa, Turussa, Espoossa, Keravalla, Nurmijärvellä, Vantaalla ja Tallinnassa. Vuoden 2025 alussa starttaamme lisäksi uudessa Sipoon logistiikkakeskuksessa.

Palvelun järjestäminen

Logistiikkatuotanto meidän tai teidän tiloissa

Voimme tuottaa logistiikkatuotannon logistiikkakeskuksissamme tai asiakkaamme nykyisissä varastotiloissa. Asiakkaan tiloissa tuotettuna haltuunotettavan varaston operatiiviset toiminnot ja resurssit, ml. henkilöstö ja laitekanta, siirtyvät kiinteiden kulujen kera 3PL:n vastuulle. Tällöin toiminta voi jatkua ennallaan. Asiakkaallemme muutos näkyy jatkossa toteutuman mukaan syntyvästä kulurakenteesta, joka mahdollistaa mm. liiketoiminnan ketterämmän skaalaamisen.

3PL järjestää logistiikkapalvelut omissa tai asiakkaan varastotiloissa
3PL käyttää keräilyskannereita

Teknologia ja osaaminen

modernit työkalut ja kokemuksen tuoma osaaminen

Tehokkaasti toimiva ja älykkäästi toteutettu varastologistiikka ei pyöri ilman aitoa kokemuksen tuomaa asiantuntemusta. Pelkkä kokemuskaan ei kuitenkaan yksin riitä ilman toimivaa varastonhallintateknologiaa ja ajanmukaisia laitteita. Me perehdymme huolellisesti asiakkaidemme tarpeisiin, tuotteisiin ja odotettaviin tavaraliikenteen määriin, jolloin voimme varmistaa riittävät resurssit ja tehokkaan varastokapasiteetin käytön kaikissa olosuhteissa.

Varastonhallinta

3PL käyttää moderneja varaston- ja projektinhallintajärjestelmiä, jotka ovat integroitavissa kattavasti erilaisiin asiakkaidemme käyttämiin järjestelmiin, ml. useimpiin verkkokauppa-alustoihin ja tuotannonohjausjärjestelmiin. WMS-järjestelmämme Ongoingin käyttöönotto on mutkatonta ja tapahtuu pääsääntöisesti käyttöönottopalaverin aikana.

Sähköinen kalusto ja keräily

3PL:n kalusto koostuu yksinomaan sähkökäyttöisistä trukkijärjestelmistä. Tuotteiden keräily tapahtuu sähköisillä päätelaitteilla, jolloin varaston tavaraliikenteestä saatava data on seurattavissa reaaliaikaisesti.

Automatisoidut varastoratkaisut

3PL:n Turun Panimokadun logistiikkakeskuksen automaattivarasto sisältää tilat 8000:lle kuormalavalle. 3PL tulee myös investoimaan Sipoon uuden logistiikkakeskuksen automatisointiin.

Asiantuntemus

Perehdytämme kulloisestakin asiakkuudesta vastaavan tiimin asiakkaidemme tuotteisiin, jolloin virheiden riski pystytään minimoimaan. 3PL:n työnjohdossa ja päällikkötasolla työskentelevät henkilöt koostuvat logistiikka-alan kokeneista osaajista.

Kuvituskuva: 3PL on yrittäjävetoinen logistiikkayhtiö

Yhtiön Toimintamalli

3PL on Aktiivinen kehittäjä 

3PL:n omistajat työskentelevät yhtiöiden eri tehtävissä ja elävät yrityskulttuuria todeksi jokapäiväisessä tekemisessä. Rehti, oikeudenmukainen ja läpinäkyvä tekeminen ovat kivijalka, jolle 3PL:aa on rakennettu jo yli 10 vuoden ajan. Kartamme turhaa byrokratiaa ja mulkeroiden mukaan ottamista kuin koronaa!

Lue Uusin artikkeli

bottom of page