top of page
Yritys-sisaltokuva-1920x900px-1.webp

3PLOgistiikka

3PLogistiikka Group on kotimainen logistiikka-alan konserni, joka toimii rehdillä, oikeudenmukaisella ja läpinäkyvällä asenteella.

Tavoitteena tehokas ja läpinäkyvä tavaraliikenne

3PLogistiikka palvelee kaupan alan ja teollisuuden toimijoita, maahantuojia, verkkokauppoja sekä projektikohteita. 3PL kehittää asiakkaidensa kanssa sujuvasti toimivaa logistiikkaa, jonka tavoitteena on koko toimitusketjun läpinäkyvyys ja tehokkuus. Konserni toimii yhdeksässä logistiikkakeskuksessa ja työllistää noin 100 logistiikan ammattilaista seitsemällä paikkakunnalla Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Virossa.

100

Työntekijät

14M€

Liikevaihto

9

Toimipisteet

2013

Perustettu

3PL on asiakaslähtöinen logistiikkakumppani

Asiakaslähtöisyys

Paras tulos syntyy Asiakasta kuunnellen

Koska asiakkaidemme toimitusketjuihin liittyvät tarpeet ovat erilaisia, me tuotamme logistiikkapalvelut niiden mukaisesti. Sisälogistiikan ydinpalveluiden ohella järjestämme lisäarvoa tuovat palvelut vaatimustesi mukaan. Laajan kumppaniverkostomme avulla voimme organisoida yrityksellesi koko logistisen arvoketjun kuljetuksineen kotimaahan ja ulkomaille. Toimintamme keskeinen kulmakivi on läpinäkyvä ja jatkuvaan kehittämiseen pyrkivä yhteistyö.

Laatutakuu

Meille maksat vain laadusta, et lupauksista

Palvelun virheetön laatu on sujuvan yhteistyön perusedellytys. 3PLogistiikalla lupaus ammattitaitoisesta yhteistyöstä lunastetaan yhdessä sovittaviin mittareihin perustuvalla Laatutakuulla. Tällöin kustannustaso elää aidosti suoritetun laadun mukaan.

3PL tarjoaa logistiikkapalveluilleen laatutakuun
3PL:n ulkoistettu logistiikkapalvelu skaalautuu tarpeen mukana

Joustavuus

Ulkoistettu logistiikka joustaa kysynnän mukana

Logistiikan tarve voi elää merkittävästikin sesonkiaikojen tai suurempien markkinamuutosten seurauksena. Tällöin ulkoisen logistiikkapalvelun keskeiset edut nousevat esiin joustavien kustannusten ja resurssien muodossa. 3PLogistiikka pystyy skaalaamaan toimintaa ripeästi, sillä noin 100 ammattilaisen ja 65 000 m² monipuolinen varastokapasiteetti tarjoaa huomattavaa pelivaraa. Varastoistamme löytyy monipuolisesti pientavaratilaa, massatilaa ja kuormalavojen hyllysäilytystilaa.

Palvelun järjestäminen

Logistiikkatuotanto meidän tai teidän tiloissa

Voimme tuottaa logistiikkatuotannon logistiikkakeskuksissamme tai asiakkaamme nykyisissä varastotiloissa. Asiakkaan tiloissa tuotettuna haltuunotettavan varaston operatiiviset toiminnot ja resurssit, ml. henkilöstö ja laitekanta, siirtyvät kiinteiden kulujen kera 3PL:n vastuulle. Tällöin toiminta voi jatkua ennallaan. Asiakkaallemme muutos näkyy jatkossa toteutuman mukaan syntyvästä kulurakenteesta, joka mahdollistaa mm. liiketoiminnan ketterämmän skaalaamisen.

3PL palvelee maahantuonnin ja kaupan alaa, verkkokauppiaita, teollisuutta ja projektikohteita. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Porissa, Turussa, Espoossa, Keravalla, Nurmijärvellä, Vantaalla ja Tallinnassa. Vuoden 2025 alussa starttaamme lisäksi uudessa Sipoon logistiikkakeskuksessa.

3PL järjestää logistiikkapalvelut omissa tai asiakkaan varastotiloissa
3PL käyttää keräilyskannereita

Teknologia ja osaaminen

Tehokas logistiikkapalvelu syntyy oikeilla työkaluilla ja kokemuksen tuomalla osaamisella

Tehokkaasti toimiva ja älykkäästi toteutettu varastologistiikka ei pyöri ilman aitoa kokemuksen tuomaa asiantuntemusta. Pelkkä kokemuskaan ei kuitenkaan yksin riitä ilman toimivaa varastonhallintateknologiaa ja ajanmukaisia laitteita. Me perehdymme huolellisesti asiakkaidemme tarpeisiin, tuotteisiin ja odotettaviin tavaraliikenteen määriin, jolloin voimme varmistaa riittävät resurssit ja tehokkaan varastokapasiteetin käytön kaikissa olosuhteissa.

Läpinäkyvä Varastonhallinta

3PL käyttää moderneja varastonhallintajärjestelmiä, jotka ovat integroitavissa kattavasti erilaisiin asiakkaidemme käyttämiin järjestelmiin, ml. useimpiin verkkokauppa-alustoihin ja tuotannonohjausjärjestelmiin. Ongoing WMS:n käyttöönotto on mutkatonta ja tapahtuu pääsääntöisesti käyttöönottopalaverin aikana. Tuotteiden keräily tapahtuu sähköisillä päätelaitteilla, jolloin varaston tavaraliikenteestä saatava data on seurattavissa reaaliaikaisesti.

Automatisoidut varastoratkaisut

3PL:n Turun Panimokadun logistiikkakeskuksen automaattivarasto sisältää tilat 8000:lle kuormalavalle. 3PL tulee myös investoimaan Sipoon uuden logistiikkakeskuksen automatisointiin.

Luotettava kumppani

3PLogistiikka on mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa, joka osoittaa tilaajavastuulain edellyttämien vaatimusten täyttämisestä. Voit tutustua raportteihin osoitteessa vastuugroup.fi.

luotettava_kumppani_logo_792x393.png
Kuvituskuva: 3PL on yrittäjävetoinen logistiikkayhtiö

Yhtiön Toimintamalli

3PL on Aktiivinen kehittäjä 

3PL:n omistajat työskentelevät yhtiöiden eri tehtävissä ja elävät yrityskulttuuria todeksi jokapäiväisessä tekemisessä. Rehti, oikeudenmukainen ja läpinäkyvä tekeminen ovat kivijalka, jolle 3PL:aa on rakennettu jo yli 10 vuoden ajan. Kartamme turhaa byrokratiaa ja mulkeroiden mukaan ottamista kuin koronaa!

Lue Uusin artikkeli

bottom of page