top of page
3pl-hero-image-1920x478_edited_edited.jpg

Logistiikkapalvelut

3PLogistiikka on logistiikkayhtiö, joka tarjoaa logistiikka- ja varastopalveluita Länsi- ja Etelä-Suomessa sekä Virossa. Tutustu ratkaisuihimme ja ota yhteyttä.

Joustavat 3PL-palvelut asiakkaan tarpeiden mukaan

3PLogistiikka räätälöi ja kehittää asiakaskohtaiset 3pl-logistiikkaratkaisut joustavasti tarpeiden mukaan. Ydinpalvelumme sisältävät sisälogistiikan ja varastoinnin, joiden ohella tarjoamme monipuolisia lisäarvopalveluita. Logistiikkakumppanuuteemme luottaa kasvava määrä sekä pitkäaikaisia sopimusasiakkaita, että yksittäisiä projektiasiakkaita.

3pl-palveluiden kattavuus

Logistiikan suunnittelu

Huolella toteutetulla logistiikan suunnittelulla varmistetaan logistiikkatuotannon kustannustehokkuus ja palvelun laatu sekä minimoidaan tarpeeton välivarastointi ja käsittelyt.

 

3PL perehtyy asiakkaiden tarpeisiin, tuotteisiin ja odotettaviin tavaraliikenteen määriin, jolloin varmistutaan tehokkaasta varastokapasiteetin ja kuljetusratkaisujen hyödyntämisestä kaikissa olosuhteissa. Näitä ovat esimerkiksi katkeamattomat lämpö- tai kylmäketjut ja täsmätoimitukset.

Sisälogistiikka- ja varastointi

3PL:n sisälogistiikkapalvelu sisältää lähetysten vastaanottamisen, hyllyttämisen, siirrot, keräilyn, pakkaamisen, lastaamisen ja kierrätyksen. Tarjoamme myös joustavasti lähetysten kokoamis- ja asennuspalveluita ja setityksiä.

 

3PL:n logistiikkakeskuksissa on varastoitavissa tuotteita ja materiaaleja pienistä partikkeleista suuriin kappaleisiin sillä keskukset sisältävät pientavarahyllyjä, kuormalavahyllyjä ja vapaata massatavaratilaa. 3PL toimii tarvittaessa puskurivarastona, kausivarastona tai tuotannon välivarastona.

Projektikohteiden logistiikka

Systemaattisesti toteutettu projektilogistiikka kattaa materiaalien ja tarvikkeiden hallinnan, varastoinnin ja kuljettamisen projektin aikana.

3PL:n projektilogistiikan yksiköt palvelevat mm. rakennus-, infrastruktuuri- ja teollisuushankkeisiin liittyviä projektikohteita. Palvelut sisältävät tuotteiden vastaanoton, keräilyn ja käsittelyt, varastoinnin ja kierrättämisen sekä täsmätoimitetut edelleenlähetykset sovittujen aikataulujen puitteissa.

Sovitaanko tapaaminen?

Jätä yhteydenottopyyntö niin sovitaan aika keskustelulle. Näin saamme yhteisen näkemyksen, miten 3PL voisi auttaa saavuttamaan tavoitteesi.

Lue Uusin artikkeli

bottom of page