top of page
Projektilogistiikka-herokuva-1920x478.webp

Projektilogistiikka

Projektikohteiden ja tavarantoimittajien välisten materiaalivirtojen oikea-aikainen ohjaaminen kohteeseen ja kohteesta mahdollistaa tehokkaamman aikataulutuksen ja säästää kustannuksissa.

välivarastointi- ja logistiikkaratkaisut
projektikohteisiin

3PL:n projektikohteiden logistiikkaan erikoistuneet palvelut toimivat materiaalitoimittajien ja projektikohteiden tavaravirtojen optimoivana tekijänä ja poistaa perinteisen suoratoimitusmallin aiheuttamat ongelmat. 3PL:n projektilogistiikan toimipisteet Espoossa ja Nurmijärvellä hoitavat materiaalitoimittajalta tulevien massalähetysten vastaanoton sekä varastoinnin ja lähettää tarvittavat materiaalit edelleen kohteisiin oikea-aikaisina täsmätoimituksina.

Yli 10 000 m² monipuolista massa- ja hyllyvarastotilaa

Projektilogistiikan palvelut

Vahvuutena vankka Kokemus ja kehittävä yhteistyö

3PL:n projektilogistiikan asiantunteva ja tehokas tiimi pystyy ratkaisemaan haasteesi kokoluokkaan katsomatta. Olemme mutkattomia ja aktiivisia kehittäjiä ja tunnemme projektien kannalta oleelliset logistiset tarpeet vuosien kokemuksella. Meillä on riittävästi muskelia ollaksemme tehokas, mutta samalla tarpeeksi ketteriä ollaksemme joustava.

Projektilogistiikan palvelut laatutakuulla

Me 3PL:ssä uskomme, että kestävä yhteistyö mitataan tehokkuudella ja toimitusvarmuudella. Siksi olemme valmiita antamaan palveluillemme bonus-malus-mittarointiin perustuvan laatutakuun. Kustannuksesi elää tekemämme laadun perusteella. 

logistiikan ratkaisut toimialasta riippumatta

Vuosien kokemus projektilogistiikan saralla on johtanut kokonaisvaltaiseen osaamiseen, jonka ansiosta olemme erinomainen ratkaisukumppani kaikenlaisissa projektiluonteisissa tarpeissa. Palvelemme esimerkiksi materiaalitoimittajia ja maahantuojia, rakennusalan toimijoita, sähkö-, infrarakentajia sekä televerkko-operaattoreita toimialaan katsomatta.

Logistiikan asiantuntija osana Tahtituotantoa

Lean-ajattelusta johdettu tahtituotanto on rakennustyömailla leviävä toimintamalli, joka ripeyttää hankkeiden läpimenoaikoja. 3PL:n asiantuntemus on tahtituotannon kannalta oleellinen, sillä logistiikka on yksi keskeisimmistä onnistumiseen vaikuttavista tekijöistä. 

Läpinäkyvä ja räätälöity yhteistyö

3PL tunnetaan läpinäkyvästä asiakkuudenhallinnasta sekä asiakaskohtaisesti räätälöitävistä ratkaisuista. Tavoitteemme on rakentaa kestävää projektiyhteistyötä aktiivisella otteella kustannustehokkuus ja arvontuotto huomioiden. 3PL:llä asiakkuuttasi hoitaa oma tiiminvetäjä, jonka ohella palvelemme sujuvasti integroitavien it-järjestelmien avulla.

3PL on saattanut valmiiksi noin 180 menestyksestä logistiikkaprojektia. Asiakkaamme edustavat suuria ja keskisuuria yrityksiä rakennusliikkeistä infrarakentamisen toimijoihin. Palvelemme toimialariippumattomasti myös televerkko-operaattoreita, materiaalivalmistajia ja tavarantoimittajia.

180

valmistunutta

4

Suurprojektia

42

Käynnissä

Toimipisteet

3PL Projektilogistiikka palvelee hyvien yhteyksien äärellä Nurmijärvellä ja Espoossa.

Nurmijärvi

Sisutie 3, 01900 Nurmijärvi

Espoo

Vihdintie 101, 02980 Espoo

Asiakaspalvelu

pro.uusimaa@3pl.fi

044 241 9631

044 493 8669

3PL myynti

Oletko etsimässä kokenutta projektilogistiikan kumppania? Ota yhteyttä 3PL Projektilogistiikan myyntiin. Keskustelemme mielellämme tarpeistasi ja tarkoitukseesi sopivista ratkaisuista.

Markus Orlo

Markus Orlo

Liiketoimintajohtaja Projektilogistiikan palvelut

3PL PROjektit Oy ​

 

+358 50 540 2883 markus.orlo(@)3pl.fi

3pl-jani-rutonen.webp

Jani Rutonen

Myynti- ja markkinointikoordinaattori

3PLogistiikka Group Oy

+358 50 346 4275

jani.rutonen(@)3pl.fi

Ota yhteyttä

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan viimeistään seuraavan kahden arkipäivän kuluessa.

Täyttämällä pyydetyt tiedot hyväksyt, että myyjä on sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi. Voit lukea tietojenkäsittelystä tietosuojaselosteesta.

bottom of page