Palvelujemme kautta olemme päivittäin todennäköisesti myös sinun ruokapöydässäsi ja nautinnoissasi, tuomassa turvaa ja valaisemassa pimeitä hetkiäsi, lapsiesi leikeissä, lemmikkisi terveellisessä ja mukavassa elämässä sekä pienentämässä päästöjäsi. Ansiostamme teollisuus saa komponentit tuotantosoluihinsa ja valmiit tuotteet päätyvät määränpäähänsä niin kuin pitääkin.

MONIPUOLISESTI ARJESSASI

Maahantuonti ja kauppa

Tunnemme tukkukauppiaiden ja maahantuojien tavaravirrat. Tiedämme, että maahantuojan oman varaston henkilöstö- ja tilaresurssit ovat aina väärän kokoiset. Työn antaminen 3PL:n hoidettavaksi ratkaisee resurssituskan lisäksi monta muutakin ongelmaa. Me emme kerää tilauksia muistinvaraisesti tai kuten on aina tehty, vaan kuten on järkevintä ja tehokkainta.

Verkkokauppa

Menestyminen verkkokaupassa edellyttää hyvien tuotteiden ja markkinoinnin lisäksi tehokasta logistiikkaa. Myymiään tuotteita on mukava hypistellä itse, mutta kauppiaan ei kannata antaa itse hoidetun varasto-operaation rajoittaa kasvua. 3PL:n osaava henkilökunta suoriutuu tehtävästä vähintään yhtä hyvin.

 

Joustavat resurssit auttavat hallitsemaan sesonkiluontoisuutta, mahdollistamaan voimakkaat kampanjat ja samalla pitämään logistiikkakustannukset maltillisina.

Teollisuus

Logistiikka on olennaisena osana kaikkea tuotantoa. Asennettavat osat tarvitaan oikealla hetkellä tuotantosoluihin ja puolivalmisteita on tarvetta siirtää ja välivarastoida. 3PL:n avulla teollisen tuotannon henkilöstö tekee oikeita asioita.

Lisäasennukset, testaukset, vientipakkaaminen ja kontittaminen tulevat kysymykseen, kun korkean jalostusasteen tuotteita laivataan maailmalle. Usein tuotteita toimitetaan projekteittain, jolloin tarve logistiikkaresursseille ei ole jatkuvaa. 3PL:n ammattilaiset ovat käytettävissäsi juuri silloin kun tarvitaan, mutta meille ei tarvitse maksaa valmiudessa olosta.

Talonrakennus

Tutkimuksissa on jo vuosia todettu rakennushenkilöiden ajan kuluvan suurissa määrin ihan muuhun kuin rakentamiseen. Yhtenä aikasyöppönä on rakennustyömaiden sisäinen logistiikka. Rakennusmateriaalit ovat usein säiden armoilla. Hyvienkin pakkausten kääreet ja merkinnät menettävät merkityksensä, jos yksiköitä varastoidaan vääränlaisissa olosuhteissa. 3PL hoitaa tarvittavat materiaalit asennuspisteisiin tarvittaessa minuutilleen sovittuna ajankohtana.

Sähkö- ja televerkko­rakentaminen

Asentajat ja kunnossapitotyöntekijä ovat ammattilaisia omalla alallaan. Me 3PL:llä taas olemme ammattilaisia logistiikassa. Huolehdimme varastosaldojen paikkansapitävyydestä, keräämme tarvittavat työkalut ja asennustarvikkeet valmiiksi asennuskeikkoja varten ja vastaanotamme keikoilta yli jääneet tavarat takaisin varastoon sekä huollamme tarvittaessa työkalutkin. Palvelu voidaan tuottaa joko 3PL:n tai asiakkaan tiloissa. Meillä on järjestelmät ja käytännöt projektien materiaalihallintaan.

Julkinen sektori

Kaupunkien, kuntien ja kuntayhtymien logistiikkatoiminnoissa laatu ja hinta ovat äärimmäisen tärkeässä asemassa. Logistiikka tarjoaa mahdollisuuksia säästöihin  toimintojen järkeistämisen ja yhdistelyjen kautta. Samalla paranee myös ympäristöystävällisyys ja turvallisuus, kun eri hallinonalojen ja osastojen erillisiä varastoja ja kuljetuksia optimoidaan.

3PL SOSIAALISESSA MEDIASSA: