RÄÄTÄLÖIDYT PALVELURATKAISUT
Olemme kokeneita rakennusalan logistiikkapalveluiden tuottajia ja kehittäjiä. Tunnemme toimintaympäristön hyvin, mutta haluamme jatkuvasti oppia myös uutta ja kehittää toimialaa uusilla palveluilla ja ratkaisuilla.

TÄSMÄTOIMITUKSET TERMINAALIN KAUTTA – ASENNUSKOHTEISIIN ASTI
Hallitsemme työmaalle saapuvia tavaravirtoja aktiivisen koordinoinnin ja terminaalin avulla. Kokoamme materiaaliryhmät terminaalissa ja toimitamme ne tarkalleen halutussa rytmissä työmaalle, tarvittaessa minuutilleen sovittuna ajankohtana. Palvelu toimii niin runko- kuin myös sisävalmistusvaiheessa tai saneerauskohteissa. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa palvelukokonaisuuteen voidaan liittää myös siirrot työmaalla asennuskohteisiin saakka.

TYÖMAAN ULKOPUOLINEN VARASTOINTI- JA KULJETUSPALVELUT
Pitkiä varastointiaikoja tulee välttää. Välillä kuitenkin kriittisten materiaaliryhmien saatavuus kannattaa varmistaa varastoimalla ne työmaalla tai työmaan läheisyydessä. Työmaalla materiaalit ovat alttiina vaurioille, niitä joudutaan siirtämään useitakin kertoja ja työturvallisuus heikkenee. Materiaaleille ja koneille löytyy meiltä tarkoituksenmukainen säilytyspaikka lämpimässä sisätilassa, kylmässä katetussa tilassa tai ulkona. Voimme myös tehdä setitystä, esivalmistusta tai muita haluamianne lisätöitä ennen toimitusta työmaalle.

VARASTO-, TERMINAALI- SEKÄ LÄHETTÄMÖPALVELUT TEOLLISUUDELLE JA MAAHANTUOJILLE
Materiaaliteollisuudelle ja maahantuojille tuotamme lisäarvoa esimerkiksi Kuivatketju10 -kriteerit täyttävällä toimitusputkella, varastoinnilla ja ajoitetuilla toimituksilla. Voimme toimia joustavana lisätilana kun omista tiloista loppuu kapasiteetti tai luoda yhdessä loppuasiakkaiden kanssa räätälöityjä palveluratkaisuja.

Ota yhteyttä niin keskustellaan palvelutarpeistasi tarkemmin

markus.orlo@3pl.fi
p. 050-5402883