Olemme vahvasti sujuvoittamassa suomalaisten arkea, turvaamassa teollisuuden toimia ja tukemassa tuontia.

Palvelujemme kautta olemme päivittäin todennäköisesti myös sinun ruokapöydässäsi ja nautinnoissasi, tuomassa turvaa ja valaisemassa pimeitä hetkiäsi, lapsiesi leikeissä, lemmikkisi terveellisessä ja mukavassa elämässä sekä pienentämässä päästöjäsi. Ansiostamme teollisuus saa komponentit tuotantosoluihinsa ja valmiit tuotteet päätyvät määränpäähänsä niin kuin pitääkin. 

Tuotamme valtakunnallisesti palvelut meidän logistiikkakeskuksissamme tai teidän varastotiloissa ja tuotannossa. Erityisosaamista meillä on mm. rakentamisen ja julkisen sektorin logistiikassa. Olemme lisäksi ammattilaisia kasvavassa verkkokauppalogistiikassa, jossa käsitellään ohuita tavaravirtoja, mutta suuria tilausmääriä. Meidän kautta saat käyttöösi tehokkaiden kumppaniemme operoiman valtakunnallisen sekä maailmanlaajuisen kuljetus- ja huolintaverkoston.

Palveluihimme kuuluu toimiminen osana tuotantoprosessiasi varmistaen esimerkiksi raaka-aineiden ja komponenttien logistiikan kokoonpanoketjussa. Voimme myös kokoonpanna ja testata tuotteesi. 3PLogistiikka voi nimensä mukaisesti ottaa haltuun koko logistiikkaketjusi, jolloin voit vapauttaa pääomasi ja resurssisi kokonaan tukemaan ydinliiketoimintaasi. Me huolehdimme loput!